BACK   ...the right site for fishing lovers
STAGE APNEA ADVENTURE

Τίτλος του γεγονός: Stage Rhodos – Grecia

Περιοχή: Rhodos- Lindos- Grecia

Από της 06/09/2009 Έως της 13/09/2009

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας “Vacanze Apnea 2009” (Διακοπές Άπνοια 2009), θα οργανωθεί το Stage της "APNEA ADVENTURE" στο πανέμορφο νησί της Ρόδου/Ελλάς κοντά στο θαλασσινό καθρέφτης απέναντι την πόλη της Λίνδου, όπου η ορατότητα της θάλασσας είναι περισσότερη από 35 μέτρα, με μια θερμοκρασία των 27º C. Μια αξέχαστη εμπειρία μεταξύ παρελθόν, παρών, και μέλλον της άπνοια. Βλέπε στο link: http://www.apneaevolution.it/upload/fotovideo/forum AAIMAGE001.JPG Stage δεσμευμένος από τον Νικόλας Τρικίλις, Mike Maric, Ilaria Molinari, Rosarita Gagliardi, Alessandro Vergendo. Από το 2009 μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε άπνοια χωρίς να εγκαταλείπετε να κάνετε τις διακοπές με την οικογένεια σας. Ένα κέντρο απασχόλησης με μια εξαιρετική επιστημονική οργάνωση στη θάλασσα και ευκαιρία να περάσετε κάποιες μέρες σε πλήρη relax και διασκέδαση κοντά στον μυθολογικό νησί της Ρόδου, στην Δωδεκάνησο, Ελλάδα.

Πράγματι, Apnea Evolution ανοίγει το προσωπικό του υποκατάστημα σε αυτό το πανέμορφο νησί με έδρα στην αρχαία πόλη της Λίνδου (πόλη ακατάπαυστα κατοικημένη από την νεολιθική εποχή), κληρονομιά της Ανθρωπότητας έξω και κάτω από τη Θάλασσα φιλοξενούμενοι στον Όρμος του Αγίου Παύλου (στο μέρος που, πριν 2000 χρόνια ο Άγιος Παύλος, στη διαδρομή του προς του ευαγγελισμού αποβιβάστηκε σε αυτό το μέρος). Είναι περιττός να υπογραμμίσουμε την εξαιρετική φιλοξενία των κατοίκων και τις ομορφιές είτε νατουραλιστικές, του τοπίου και ιστορικές αυτού του νησιού όπου οι Ιππότες του Άγιου Γιάννη, έπειτα μεταφερόμενοι στην Malta, κατασκεύασαν τα ακαταμάχητα οχυρά τους που ακόμα σήμερα μπορούμε να θαυμάζουμε. Πολύ κοντά στο νησί της Σύμη, “τυλιγμένοι” από μια θάλασσα μπλε-κοβαλτίου και από ένα καθαρό ουρανό που αντιστέκονται με τα χρυσά χρώματα του νησιού, Γη και Θάλασσα που έχουν δει τις σημαντικές πράξεις των παλιών ψαράδων των σφουγγαριών της Ελλάδας, από την αρχαία κουλτούρα και σεβασμός για την άπνοια (να ξέρετε ότι η Ρόδος ήταν το πρώτο νησί της Μεσογείου όπου δημιουργήθηκαν ομάδες αυτοδυτών χρησιμοποιημένους για θησαυρούς χαμένους στην θάλασσα από καράβια που προσπαθούσαν να μπουν στο λιμάνι της πόλης της Ρόδου).

Μια θάλασσα και φύση αμόλυντη από τους φυσικούς ρυθμούς, η σωστή ισορροπία μεταξύ την κοσμική ζωή, μόρφωση, φύση και σπορ. Ακριβώς σε αυτή τη συνάντηση αρμονιών, σε συνεργασία με το Δήμος Λινδίων και το εκπαιδευτικό της Apnea Academy και Apnea Academy Competition δημιουργείται τη θέληση για την οργάνωση της “Apnea Adventure”, ένα πολύ σημαντικό διάδρομος μεταξύ παρελθόν, παρών, και μέλλον της Άπνοια με τη μεγάλη και σημαντική συμμετοχή του Mike Maric, Ilaria Molinari, Rosarita Gagliardi, Alessandro Vergendo, e και του καθηγητής Νικόλας Τρικίλις (μέγιστος πεπειραμένος των καταδυτικών μεθόδων των Έλληνων σφουγγαράδων). Θα αφιερώνονται πολλές ώρες στην κατάδυση με σκανταλόπετρα, στο υδρόβιο “βάτραχος”, και στην κατάδυση με τπέδιλα μονά και ζυγά. Θα εναλλάσσονται ημέρες με ειδικές εμπειρίες από κάθε άθλημα στην θεωρία και στις εκδρομές είτε θαλασσινές είτε στεριανές. Αξέχαστα τα βραδινά ραντεβού προς του φίλους των Ελληνικών ταβερνών για να απολαμβάνουμε νόστιμα παραδοσιακές γεύσεις ή απλά να σταματήσουμε στην έδρα μας, στον όρμος του Αγίου Παύλου με τον φίλος Δημήτρης, για να διασκεδάσουμε και και να απολαμβάνουμε λαχανικά στη σχάρα και ψάρι μόλις πιασμένος. Μια αξέχαστη εμπειρία τονισμένη από τους φυσικούς ρυθμούς, θρεμμένοι από τη θάλασσα, θερμενόμενοι από ένα ήλιος που λάμπει πάντα καθαρός από το Μάιο έως το τέλος Οκτωβρίου, συνοδευόμενοι είτε μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Να ζεις αυτή την εμπειρία και διακοπές όχι σαν τουρίστες αλλά τελείως ολοκληρωμένοι με την ευστάθεια αυτής της γης και πλήθος. Μια ευκαιρία για να ξεκινήσουμε από το μέρος της Μεσογείου όπου γεννήθηκε το άθλημα μας για να καταλαβαίνουμε και να ζούμε το μέλλον αυτή την εμπειρία. Μετά αυτή την μικρή παρουσία μέσα στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της APNEA ADVENTURE, σε εσάς την επιλογή. Από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, ο Alessandro και η Rosarita θα είναι πάντα παρόντες στο νησί. Εγγραφές με κλειστό αριθμός από την 01/12/2008 έως την ολοκλήρωση των προβλεπόμενο συμμετέχων. Για τις εγγραφές στείλτε E-Mail στο: istruttori@apneaevolution.it

η ομάδα των εκπαιδευτών